studiebegeleiding informatica

Waarom duizenden families
voor Educadomo kiezen

Bijlessen informatica

Computers zijn niet meer weg te denken uit ons dagelijkse leven. Maar informaticacursussen zijn vaak ingewikkeld voor sommige studenten. Daarom biedt Educadomo begeleiding om te helpen in de verschillende toepassingen van de informatica. Onze coaches bieden ondersteuning afgestemd op alle niveaus: van basis tekstverwerking (Office Word), opstellen van spreadsheets (Excel Office) tot echte programmering. Indien je een specifieke vraag hebt, aarzel dan niet om ons te contacteren.

Bijlessen informatica aan huis

Educadomo biedt bijlessen informatica aan gefocust op de specifieke noden en de persoonlijkheid van het kind. De lessen worden aangepast aan ieders ritme en moeten het zelfvertrouwen van het kind verbeteren en de zin om te studeren doen terugkomen. 

Onze pedagogische consulenten bespreken graag uw specifieke situatie en zullen u vrijblijvend adviseren op bovenstaand telefoonnummer. Onze studiebegeleiding in informatica is altijd aan huis om de beste resultaten te bekomen.

Bijlessen informatica in heel België

Educadomo beschikt over een grote ploeg coaches. Deze coaches informatica worden streng geselecteerd op basis van hun kennis en pedagogische kwaliteiten. In Vlaanderen is Educadomo actief in de provincies Limburg, Antwerpen, Oost- en West-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en Brussel. Wij werken in alle grote steden, zoals bijvoorbeeld Leuven, Antwerpen, Brugge, Aalst, Mechelen en Gent; maar ook in de kleinere gemeenten kunnen wij bijlessen aanbieden.

Kijken of er een studiecoach in jouw buurt woont? Gebruik het formulier een studiecoach/repetitor vinden.

Studiebegeleiding - informatica – Antwerpen
Studiebegeleiding - informatica - Brussel
Studiebegeleiding - informatica - Leuven
Studiebegeleiding - informatica - Kortijk