bijlessen

Waarom duizenden families
voor Educadomo kiezen

  • Bijlessen

Bijlessen

Iedere student heeft het ooit wel eens wat moeilijker bij het behalen van goede punten. Bijlessen kunnen dan het zetje zijn dat de student nodig heeft om opnieuw het juiste spoor te vinden. Dankzij het bijlesnetwerk van Educadomo kan de student gewoon thuis bijles volgen, en dat voor elk vak.

Individuele bijlessen aan huis

De student kan van thuis uit de bijlessen volgen en moet zich dus niet verplaatsen. Zo krijgt de student de nodige begeleiding in zijn of haar vertrouwde omgeving. De student moet zich dus geen zorgen maken over de organisatie van de verplaatsing en bijkomend tijdverlies.

Bijlessen voor allerlei vakken

Educadomo heeft een uitgebreid netwerk van bijlesgevers. Hierdoor is het mogelijk om alle vakken aan te bieden. Dus of er nu hulp nodig is voor de meer theoretische vakken zoals Wiskunde, Statistiek, Fysica, Chemie of de taalvakken zoals Frans, Engels, Latijn of Nederlands: er is steeds wel een bijlesgever die in de buurt woont. Omdat heel vaak de studiemethode aan de basis ligt van mindere resultaten heeft Educadomo zich ook gespecialiseerd in huiswerkbegeleiding en studiemethodiek. De focus ligt dan op het autonoom werken. Uiteraard kan dit gecombineerd worden met bijlessen voor specifieke vakken.

Bijlessen voor alle studieniveaus

Educadomo biedt bijlessen aan voor alle studieniveaus. Niet alleen leerlingen van het lager of secundair onderwijs kunnen bij Educadomo terecht, maar ook studenten aan de universiteit of hogeschool en volwassenen kunnen bij Educadome terecht. Uiteraard is de begeleidingsmethode aangepast aan de noden van elke student.

Bijlessen in heel België

Educadomo beschikt over een zeer uitgebreid team van coaches. Deze coaches worden streng geselecteerd op basis van hun kennis en pedagogische kwaliteiten. In Vlaanderen is Educadomo werkzaam in de provincies Limburg, Antwerpen, Oost- en West-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en in Brussel.  Wij bieden onze diensten aan in alle grote steden, zoals bijvoorbeeld Leuven, Antwerpen, Brugge, Aalst, Mechelen en Gent, maar ook in de kleinere gemeenten kunnen wij bijlessen aanbieden.

Een studiecoach of repetitor vinden in uw buurt?
Maak gebruik van onze zoektool: een studiecoach/repetitor vinden.