bijles studenten

Waarom duizenden families
voor Educadomo kiezen

Bijlessen voor hoger onderwijs

De stap van middelbaar naar hoger onderwijs is voor vele studenten een grote aanpassing, niet enkel omdat de leerstof veel uitgebreider en complexer wordt, maar ook omdat er minder begeleiding is. Het is niet altijd evident om deze autonomie om te zetten naar een efficiënte organisatie om te slagen op het einde van het jaar. In die zin is studeren echt een full time-job waarbij planning en opvolging cruciaal is om de hoeveelheid opdrachten en leerstof te verwerken.

Onze studiebegeleiding voor hoger onderwijs focust zich dan ook op:

het organiseren van de studies en het aanbrengen van structuur:

  • Het doel is om efficiënter te werken en op korte termijn zoveel mogelijk taken te vervullen, en niet achterop te raken in het verwerken van de kennis.

De discipline en motivatie:

  • Enkel door discipline en een juiste manier van werken kan men achterstand wegwerken of vermijden. Wanneer men terug grip krijgt op de studies komt vaak het zelfvertrouwen terug en daarmee ook de motivatie.

Doordat onze coaches recent dezelfde leerstof gezien hebben, kunnen ze niet enkel hun kennis overdragen maar ook hoe zij zich georganiseerd hebben om te slagen. Vaak hebben zij ook extra oefeningen over de leerstof en weten ze hoe de examens er aan toe gaan.